Om mig

Jeg er uddannet kosmetolog og fodplejer i 2001 fra Silkeborg kosmetologskole. Jeg har siden da arbejdet på flere kliniker, bl.a. 7 år i Århus. Jeg har derfor en masse god erfaring i bagagen.
Efter så mange år som ansat er tiden kommet til at tage springet og få egen klinik.

Jeg brænder for det jeg laver, og jeg sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, hver gang du besøger mig. Min mission er, at du føler dig hørt og set. Hos mig får du altid en personlig vejledning, og uanset hvilken behandling du ønsker, er den 100 % tilpasset dig.

Klinikken er indrettet i en rolig hjemlig atmosfære, så du kan slappe af og nyde en rolig stund væk fra hverdagen, så snart du træder ind ad døren.
Mit hjerte brænder for det naturlige. Du vil derfor kun finde økologiske og naturlige produkter hos mig.
Jeg har valgt det anerkendte spa-mærke Amazing Space fra Hotel d´Angleterre i min klinik. Det er dansk produceret og alt er skabt i 100% synergi mellem biologiske, naturlige, rene og økologiske planteekstrakter.
Amazing Space er milde produkter, der er lavet til selv de mest sarte. I langt de fleste tilfælde vil du kunne tåle dem. Jeg står altid klar til at vejlede dig til at finde de helt rigtig produkter, der passer præcis til dig.